torsdag 15. september 2011

Vårt bidrag til kreftforeningen og et godt tilbud til våre kunder


Vi har noen tunge dager i butikken igjen, og det under et år siden sist. En av våre kjære kollega har mistet en av sine nærmeste til kreften. Det har vært en "lang" men samtidig alt for kort kamp. Og våre tanker selvfølgelig til Hilde og hennes familie i disse dager.

Heldigvis så er det flere og flere som vinner kampen over denne forferdelige diagnosen. Men det er uansett en belastning på både den som er syk og ikke minst for pårørende. Og vi kjenner så alt for mange som er rammet eller har vært rammet, så derfor har vi valgt å hjelpe de som har hjulpet så mange og som står på for å hjelpe enda flere. Vi har derfor valgt å bidra fast med pengegaver til Kreftforeningen.

Hvordan vi ønsket å samle vårt bidrag var egentlig ganske enkelt å finne. I vår butikk så selger vi veldig mange phalanopsis orkideer. Og har fast lavpris på 198kr for 2 greinsplanter. Og får vi gode tilbud på de gir vi tilbudet videre til våre kunder. Ettersom at phalanopsis er den planten vi selger mest av så ønsker vi også å gi 10kr for hver plante vi selger til kreftforeningen..

Vi starter derfor med å ha et salg på alle våre phalanopsis denne uka. Alle orkideer uansett om det er 2 eller flere greiner på de så selger vi de for 150kr

1 kommentar: